ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:27 25.10


Більше семи тисяч полтавців захворіли на грип та ГРВІ протягом минулого тижня

Протягом минулого тижня на грип та ГРВІ на Полтавщині офіційно захворіли 7112 осіб. З них 247 були госпіталізовані, що складає 3% від загальної кількості хворих.

Такі дані в ексклюзивному коментарі кореспонденту "УНН-Центр" навів заступник завідувача відділення організації епідеміологічних досліджень державної установи "Полтавського обласного лабораторного центру" МОЗ України" Анатолій Журавльов.
Протягом тижня захворіли 7112 особи - а це 497 осіб на 100 тисяч населення області. Це нижче за епідпоріг на три відсотки. З цих семи тисяч хворих  4666  — діти, показник захворювань на ГРВІ серед неповнолітніх у області становить 198 на 100 тисяч населення. Порівняно з показниками за попередній тиждень спостерігається підвищення рівня захворюваності на чотири відсотки. Варто відзначити, що зріст показників захворювання утворюється за рахунок підвищення чисельності хворих серед дорослих, адже школярі зараз на канікулах. У цілому ж зростання кількості осіб, що мають ГРВІ прогнозоване і в межах норми
 − зазначив пан Журавльов.

діти, грип, ГРВІ, здоров'я

За темою:

  • На Полтавщині виявили три випадки кашлюку
  • В області зафіксували новий випадок сказу
  • Серед полтавців почастішали випадки хвороби Лайма
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.