ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:34 26.10


43 розслідування почали на Полтавщині після перевірок Держфінінспекції

Фахівці Держфінінспекції в Полтавській області протягом січня – вересня 2016 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 59,1 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 104 управлінські рішення.

У 53-х випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано зупинення операцій з бюджетними коштами, у 25-ти випадках призупинено бюджетні асигнування ще 26-ти розпорядникам бюджетних коштів зменшено бюджетні асигнування.

За матеріалами інспекції правоохоронні органи розпочали 43 досудові розслідування, а також вручили 12 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За порушення фінансової дисципліни 363 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 135 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема, 14 з них звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму понад 41 млн грн.

ДФС, перевірки

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.