ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 27.10


Субсидії потребують більше половини родин на Полтавщині

Директор Департаменту соціального захисту населення Людмила Конієнко розповіла про ситуацію щодо нарахування субсидії в Полтавській області.

27 жовтня про стан нарахування субсидії населенню Полтавщини прозвітувала очільниця Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко. Обговорення "субсидіального" питання з представниками громади пройшло під час Громадської ради при Полтавській облдержадміністрації.

За інформацією Людмили Корнієнко, субсидію вже призначено 317 тис родин. Корнієнко уточнила, що загалом в Полтавській області проживає 590 тис сімей. Тобто, допомоги по оплаті комунальних послуг потребують майже 54% родин.

Але чиновниця зазначила, що це не остаточна цифра субсидіантів на опалювальний сезон 2016-2017. У департаменті ще очікують звернення по субсидіям від 70 тис родин. І це при тому, що у жовтні додатково звернулося 10 тис сімей.

Також Людмила Корнієнко повідомила про суми, які відраховані з державного бюджету для покриття субсидій:

У цьому році ми вже отримали 1 млрд 900 млн гривень. До кінця року потрібно ще 1 млрд 700 млн гривень

- зазначила Корнієнко.

Корнієнко також повідомила, що родини, які ще не оформили субсидію, мають час до 10 грудня. Тоді є можливість нарахувати субсидію з початку опалювального сезону. Родини, які вже оформили субсидію, мають отримати про це повідомлення до 20 листопада.

субсидія, Корнієнко

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.