ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:13 29.10


КрАЗ створив нову комбіновану машину для комунальників

Базу для нової комунальної машини – самоскид КрАЗ-5401С2, відправлено на один із українських машзаводів для монтажу спеціального устаткування.

Автомобіль виготовлено ПАТ "АвтоКрАЗ" у рамках виграного в серпні поточного року тендеру, оголошеного  Кременчуцькою міськрадою, на поставку комунальному підприємству КТП-1628 комбінованої дорожньої машини (КДМ) для утримання доріг.
Двовісний самоскид КрАЗ-5401С2 розроблено спеціально для перевезення різних навалочних і сипучих вантажів в умовах обмеженого простору будівельних майданчиків та міського циклу. Він - представник нового перспективного покоління кременчуцьких вантажівок, спроектованого спеціально під потреби комунальних господарств країни. За рахунок встановлення безкапотної кабіни самоскид КрАЗ-5401С2 дуже маневрений із мінімальним радіусом повороту близько 7,5 м. При невеликих, в порівнянні з традиційними капотниками КрАЗ, габаритах: 6330х2500х2960, він має вантажопідйомність до 10 тонн.
Спеціальний автомобіль матиме навісне обладнання, що легко монтується/демонтується.  Це дозволить комунальниками використовувати КДМ цілорічно: у зимовий період – для розчищення і утримання доріг, решту часу – для перевезення різних вантажів. Спецобладнання включає солерозкидач для посипання доріг інертними матеріалами або антиожеледними реагентами, керований за допомогою бортового комп'ютера, а також снігоочисний відвал для очищення дорожнього полотна від снігу.

авто, КрАЗ, новинка, самоскид, комунальне господарство, техніка

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.