ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:34 01.11


Місто на Полтавщині за рівнем інвестицій на душу населення обігнало Львів

Минулоріч у Горішні Плавні надійшло у 12 разів більше іноземних інвестицій у розрахунку на одного жителя, ніж у Львів. Інвестували здебільшого в місцевий гірничо-збагачувальний комбінат.

Місто Горішні Плавні з рекордним відривом від інших зайняло перше місце у рейтингу економічного розвитку за минулий рік.

Відповідно до рейтингу, за обсягом прямих іноземних інвестицій на одного горішньоплавнівця припадає 14 017 доларів. Друге місце посів Львів, де на одного жителя припадає 1 153 долари.

Прес-служба Горішньоплавнівської міськради повідомила, що за обсягом реалізованої продукції у перерахунку на одного жителя, Горішні Плавні зайняли друге місце серед міст із кількістю населення 50-100 тисяч осіб (після Енергодару) і третє місце серед міст обласного значення та обласних центрів (після Кривого Рогу та Енергодару).

За рівнем середньомісячної зарплати одного найманого працівника, місто посіло третє місце серед міст із кількістю населення 50-100 тисяч осіб (після Енергодара та Борисполя).

Економічні дані були отримані завдяки Автоматизованій системі муніципальної статистики (проект Асоціації міст України та ПРОМІС).

економіка, інвестиції, Горішні Плавні

За темою:

  • У Кременчуці випустили самоскид з крано-маніпуляторною установкою
  • Майно колишнього Лубенського винзаводу повторно виставили на аукціон
  • Ferrexpo запустила склад концентрату на Полтавському ГЗК
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.