ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:41 01.11


Учора ввечері в Полтаві невідомий перехожий урятував життя постраждалому від ножового поранення чоловіку

Учора ввечері на вул. Б. Хмельницького під час сварки зі своїм знайомим молодий чоловік отримав ножове поранення нижньої кінцівки. Поранення несло загрозу життю постраждалого, адже була пошкоджена артерія.

Двоє товаришів посварилися між собою. У ході сварки 34-річний чоловік дістав з кишені розкладний ніж і завдав ножового поранення лівої ноги і пошкодив артерію своєму 33-річному знайомому. Після скоєного винуватець зник із місця події. Правоохоронці підозрюваного по затримали

- розповів порталу 0532.ua керівник відділення поліції №2 Олександр Кобізький.

Першим на місце події прибув екіпаж поліції, який надав домедичну допомогу – тампонували рану та наклали пов'язку. Але поліцейські зазначають, що хтось із випадкових перехожих устиг накласти джгут Есмарха, що зупинило кровотечу та вберегло життя постраждалого.

За словами медиків, джгут був накладений правильно, тому вони припускають, що це робив медичний працівник або людина, що пройшла навчання з домедичної допомоги.

Представники центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф дуже просять невідомого рятівника відгукнутись, щоб медики могли подякувати йому за швидкі та правильні дії.

Ми будемо раді познайомитись та подякувати цій людині. Прошу, напишіть, що можна просто звернутись до швидкої та представитись, ми потім вийдемо на зв'язок

- повідомив Юрій Безрядін, керівник відділу консультативної допомоги центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

поранення, поліція, сварка

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.