ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:56 01.11


Голова Полтавської облради задекларував цегельний завод, півмільйона доларів готівки, три машини, ікони, костюми і шубу

Згідно з е-декларацією Олександр Біленький зберігає 320 тисяч доларів та 650 тисяч гривень готівкових коштів, а також 126 тисяч доларів, що належать дружині. Ще 130 тисяч доларів він позичив третім особам.

Голова Полтавської ради проживає у квартирі в с.Ганжі Решетилівського району площею 168 кв.м., яка, втім також належить дружині. Серед задекларованих сімейних цінностей - ікони, костюми марки Brioni та шуба вартістю у 100 тисяч гривень.

Автопарк родини Біленьких налічує два Range Rover (відповідно 2012 і 2013 року випуску), Hyundai ІХ35 (2010 року випуску) та екскаватор ЭМ-201А (1973 року випуску).

Голова облради вказав, що володіє корпоративними правами на чотири підприємства: ТОВ "Петрівсько-роменський цегельний завод", ТОВ "Спіко", ТОВ "Регіональна промислова група", ТОВ "Торгівельно-виробнича компанія "УНІВЕРСАЛ". Згідно з декларацією, корпоративні права були передані в управління.

У 2015 році основним доходом Біленького було відчуження нерухомого майна на суму 1,2 млн. гривень. У той же час, заробітна плата голови Полтавської облради за основним місцем роботи в облраді склала всього 14 тисяч гривень. У тому ж році Олександр Біленький сплатив комерційному банку 250 тисяч гривень в рахунок погашення кредиту.

декларація, Біленький

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.