ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:43 03.11


Генпрокурор Юрій Луценко представив нового прокурора Полтавщини

Юрій Луценко щойно представив нового прокурора Полтавської області. Ним став Микола Кармазін, який до цього працював у Генпрокуратурі.

Представивши нового очільника обласної прокуратури, Генпрокурор поставив перед присутніми співробітниками прокуратури завдання - боротьба з корупцією, ретельна перевірка земельних питань, контроль комунальних питань у містах та контроль міської влади. Зокрема, Луценко хоче знати, чи мають мери депозити та як ними розпоряджаються.

Через три місяці новий прокурор має прозвітувати про роботу.

Микола Кармазін у 2014 році обіймав посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів про боротьбу з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом управління нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Головного управління нагляду у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

У 2015 році він працював на посаді прокурора відділу нагляду за додержанням законів при провадженні ОРД, досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення Департаменту нагляду у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Прокурор відділу нагляду за додержанням законів при проведенні ОРД, досудового розслідування та пітримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Департаменту нагляду у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Обласна прокуратура близько трьох місяців була без очільника - його обов'язки виконував Олександр Легеньковський.

Про декларацію новопризначеного прокурора читайте тут.

прокурор, Микола Кармазін, Юрій Луценко

За темою:

  • 15 млн гривень: вартість квартири, яку у Полтаві отримала прокурор. ОНОВЛЕНО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.