ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:19 03.11


Жеваго склав повноваження члена наглядової ради Полтавського ГЗК

Кінцевий бенефіціар Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (Горішні Плавні, Полтавська область) Костянтин Жеваго вийшов із його наглядової ради.

Жеваго 19 жовтня подав заяву про припинення повноважень заступника голови наглядової ради за власним бажанням. Вони припинені з 3 листопада. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.
У складі наглядової ради ПГЗК він перебував 20 років. Безпосередньо акціями комбінату Жеваго не володіє, але через компанію "Fevamotinico S.a.r.l." (Люксембург) володіє 50,3% акцій "Ferrexpo AG".
"Ferrexpo AG" - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні, що належить британській "Ferrexpo plc" і володіє 97,43% ПГЗК. "Ferrexpo AG" також належить 100% Єристівського і 99,9% Беланівського ГЗК.
Основна діяльність компанії - виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі.
Група "Ferrexpo" є найбільшим виробником і експортером окатишів у країнах колишнього СРСР. Основними споживачами її продукції є сталеливарні підприємства Австрії, Словаччини, Чехії, Німеччини та інших європейських країн, а також Китаю, Індії, Японії, Тайваню і Південної Кореї.

бізнес, ПГЗК, Костянтин Жеваго

За темою:

  • Суд підтвердив зобов’язання Полтавського ГЗК щодо мільярдних порук
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.