ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:04 20.11


Суботній "Шопінг по-полтавськи". ВІДЕО

З 7:30 біля одного з магазинів, що торгує товарами секонд-хенд у Полтаві, щосуботи збирається натовп – у день нового завозу товару найвищі ціни не зупиняють мисливців за "дорогими речами задешево".

Не на камеру співробітники прилеглих магазинів та мешканці навколишніх будинків, які щотижня спостерігають подібне, кажуть, що майже всі люди в цій черзі – продавці з ринку вживаних речей, що знаходиться буквально поруч із магазином.
Алла, мама двох дітей, зізнається, що іноді купує речі в подібних магазинах, але в перші години завозу намагається не приходити, хоч і є великий вибір речей майже в ідеальному стані чи навіть нових.
Там така тиснява, всі просто хапають речі купами, немає можливості роздивитись, люди в азарті іноді навіть агресивно себе поводять
 - каже вона.

Це сьогодні всі ведуть себе цивілізовано – мабуть, побачили камеру і засоромились. Зазвичай тут сварки, штовханина, колись навіть до бійки доходило
 -  поділилась враженнями пані Наталія.
Перед відкриттям дверей працівник магазину проводить "інструктаж" про те, що псувати товари, а також відривати бірки й ґудзики з одягу заборонено.

Лише раз на тиждень, буквально на кілька хвилин, для відвідувачів відкривають бокові двері до магазину, щоб зменшити тисняву. Та й то, як видно, охоронцям доводиться прикладати неабияку силу, щоб контролювати потік людей, які бажають першими "дорватися" до "шопінгу по-полтавськи".

шопінг, секонд-хенд, культура, торгівля

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.