ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 12.02


"Ворскла" перемогла віце-чемпіонів Білорусі. ВІДЕО

11 лютого в Туреччині, у рамках другого тренувального збору, футболісти полтавської "Ворскли" у красивому стилі перемогли другу команду за підсумками минулорічного чемпіонату Білорусі - солігорський "Шахтар".

Ворскла - Шахтар (Солігорськ, Білорусь) – 2:1

Голи: Одарюк 58, Хльобас 84 - Януш 29.
Ворскла: Шуст (Сарнавський 46), Сапай (Кунєв 46), Пердута (Саків 73), Чеснаков (Даллку 85), Матвєєв (Остапенко 46), Ребенок (Квасний 85), Мякушко (Хльобас 46), Кравченко, Ткачук, Зарічнюк (Одарюк 46), Загорулько.
Шахтар: Бушма (Садовський 46), Матвейчик, Янушкевич (Пилиповець 71), Рыбак, Позняк, Багарич (Бурко 46), Селява (Олехнович 46), Црепуля, Сойрі (Шибун 76) — Хижниченко (Лаптєв 60), Януш.

Контрольна гра на турецькому зборі вийшла цікавою за сюжетом і тримала інтригу до фінального свистка. Пропустивши після прострілу вздовж воріт, полтавці так і не зуміли відігратися до перерви. Зате в другому таймі, заволодівши територіальною та ігровою ініціативою, планомірно почали будувати атакувальні дії. Ткачук запустив у прорив Одарюка, і Володя зважився на удар з лівої ноги, після чого м’яч затріпотів у сітці віце-чемпіонів Білорусі – так рахунок зрівнявся. За шість хвилин до фінального свистка Ребенок віддав на Одарюка, Володимир вдало навісив, а Дмитро Хльобас ударом головою переправив м’яч під поперечину, принісши перемогу "Ворсклі".

Героєм зустрічі, на думку офіційного сайту ворсклян, можна вважати півзахисника біло-зелених Володимира Одарюка, який забив сам та віддав результативну передачу на Хльобаса.


Наступний матч на турецькому зборі команда Василя Сачка зіграє 14-го лютого проти команди "Алмалик" із Узбекистану.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина

За темою:

  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Уболівальники визнали Крупського кращим футболістом "Ворскли"
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.