ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:00 29.04


"Ворскла" без проблем удома перемогла "Сталь"

У футбольній першості країни серед команд, які розігрують місця з 7 по 12, полтавська "Ворскла" перемогла 29 квітня на своєму полі "Сталь" Леоніда Кучука - 2:0. Голи у першому таймі забили Шарпар і Ребенок.

Ворскла — Сталь — 2:0

Голи: Шарпар 30-пен., Ребенок 39.
Ворскла: Шуст — Пердута, Даллку, Чижов, Сапай — Ткачук (к), Кравченко (Скляр 74) — Ребенок, Шарпар, Одарюк (Мякушко 77) — Хльобас (Загорулько 82). Запасні: Сарнавський, Кунєв, Остапенко,  Саків. Головний тренер - Василь Сачко.
Сталь: Паньків — Леандро, Іщенко (Кравченко 69), Стаменковіч, Шабанов, Пашаєв — Карасюк, Каленчук (к), Васін (Дебелко 41), Задерака — Карікарі (Климчук 59). Запасні: Бандура, Воронін, Кузик, Деул. Головний тренер – Леонід Кучук.
Попередження: Ткачук 65 — Паньків 28, Стаменковіч 66, Каленчук 90.
Арбітр – Іван Бондар (Київ).
29 квітня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 1400 глядачів. 23 градуси.

Полтавська "Ворскла" до цієї зустрічі не забивала в чемпіонаті з 1 квітня – після домашньої перемоги над "Волинню". За останні три тури підопічні Василя Сачка набрали лише один пункт (домашня нічия проти "Карпат"), натомість супротивник ворсклян здобув сім, і в минулому турі обійшов полтавців та зайняв перше місце у "першості невдах". А незадовго до цього матчу "Зірка" у Кропивницькому перемогла "Карпати", та перемістила біло-зелених ще на сходинку нижче у турнірній таблиці.

На початку гри господарі поля більше контролювали гру, атакуючи через фланги. "Сталь" обрала зручну для себе гру від оборони. Як грім серед ясного неба виник пенальті у ворота гостей. Завдяки передачі за спини захисників, Пердута втік на побачення із воротарем, обіграв голкіпера, а той збив його з ніг. Шарпар упевнено реалізував одинадцятиметровий, хоча Паньків і вгадав напрямок удару.

На 38-й хвилині після втрати м’яча у центрі поля від "Сталі", Одарюк намагався вивести віч-на-віч Хльобаса. Передача виявилася слабкою, але все ж дійшла до форварда, який запримітив, що Паньків трохи вийшов із воріт. Нападник першим дотиком із-за меж штрафного майданчика відправив м’яч за спину голкіперу, але зовсім трохи не влучив у рамку воріт.

Через декілька десятків секунд "Ворскла" все ж подвоїла рахунок. Команда втекла в швидку контратаку, Одарюк віддав на хід Хльобасу, а той знайшов на дальній штанзі Ребенка, від ноги якого м’яч закотився у ворота. Щоправда, Павло перед тим як забити, руками відштовхнув захисника гостей, але явний фол не помітили арбітри - 2:0.

Другий тайм розпочався спокійно, "Сталь" почала більш активно грати в атаку, але щось небезпечне створити так і не змогла. Лівофланговий дует ворсклян Пердута-Ребенок у цьому матчі дуже добре взаємодіяв, і на 72-й хвилині створив момент для Хльобаса, проте нападник біло-зелених з одинадцяти метрів влучив у голкіпера гостей.

Більше гольових моментів команди у другій половині матчу не створювали. Команда Сачка впевнено довела гру до перемоги та перервала невдалу серію.

Статистика матчу:
Удари - 5:4
Удари в площину воріт - 3:1
Кутові - 3:2
Гольові моменти - 3:2

Василь Сачко: "Задоволені перемогою, вона виявилася для нас нелегкою. Ми переглянули чимало ігор противника, "Сталь" заслуговує на повагу. Зазначу нашу організованість і тактичну витримку. Ми чекали шансу у швидких атаках, дві з них закінчилися голами. Потім грали по рахунку. Ребенок провів чудову гру, зробив багато корисних передач і був дуже активним.

На залишок сезону у нас бойовий настрій. Завдання - виходити на поле і перемагати. Хочемо награвати молодих гравців, щоб ті отримували ігрову практику. У молоді є мотивація, а дорослі повинні грати за своє ім'я, колектив, емблему команди".

Леонід Кучук: "Гру можна було завершувати відразу після того, як рахунок став 2:0. Гра у нас не склалася, не було належної мотивації. Зараз потрібно все проаналізувати. Тренер винен у тому, що не пішла гра, це я не зміг підготувати команду. Гра видалася важкою, але я сприйняв результат спокійно".

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.