ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:07 21.05


"Ворскла" виграла матч у Львові. ВІДЕО

Футболісти полтавської "Ворскли" у календарному матчі чемпіонату країни з футболу 21 травня виграли у гостях у львівських "Карпат" завдяки єдиному голу Шарпара.

Карпати — Ворскла — 0:1

Гол: Шарпар 57.

Карпати: Боровик, Мірошніченко, Дитятьєв, Нестеров, Матвієнко, Кльоц, Худоб’як, Голодюк (Чачуа 67), Ксьонз (Шина 67), Гуцуляк (Лобай 83), Гладкий.  
Ворскла: Шуст, Чижов, Даллку, Ребенок, Пердута, Скляр, Ткачук (Мякушко 65), Шарпар, Хльобас, Одарюк (Загорулько 74), Кравченко.

Статистика матчу:

Удари по воротах — 3:7

Удари в площину воріт — 2:3

Кутові — 3:3

Гольові моменти — 2:2

Полтавці взяли три очки, але не продемонстрували гідної вищого дивізіону гри. Цього разу у складі ворсклян був відсутній дискваліфікований Володимир Чеснаков, натомість у старті вийшов Дмитро Кравченко. На лаві для запасних опинився Сергій Мякушко.

У першому таймі футболу як такого було мало, більше боротьби. А от зі стиками і фолами у футболістів було набагато краще. На 33-й хвилині у боротьбі за верховий м’яч зіткнулися колишній ворсклянин Олексій Дитятьєв та колишній карпатівець Андрій Ткачук. Дитятьєву допоміг лід, а от Андрієві Ткачуку довелося зупиняти кровотечу і продовжувати матч із перебинтованою головою.

У другому таймі картина гри не змінилася, проте "Ворскла" забила, а "карпати" - ні. Захисники господарів дозволили полтавцям провести показову контратаку - Дмитро Хльобас віддав на В’ячеслава Шарпара і той без обробки пробив точно у правий кут — 0:1. А вже у компенсований час м'яч двічі поспіль "цілував" стійки воріт ворсклян - гостям пощастило, карпатівцям - ні.

Статистика, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.