ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:20 03.07


"Ворсклу" підсилив молодий талант "Шахтаря"

Захисник донецького "Шахтаря" та збірної України Микола Матвієнко поставив свій підпис під орендною угодою - наступний сезон він проведе у складі ворсклян.

Про чергового новачка повідомив офіційний сайт ворсклян. З початку 2017 року Микола на правах оренди виступав за львівські "Карпати", де відзначився одним голом у 14 проведених матчах. 

За збірну України на офіційному рівні Матвієнко дебютував нещодавно у матчі проти збірної Хорватії — у рамках відбірного циклу до чемпіонату світу 2018 року. Зараз новачок полтавців готується до сезону із "Ворсклою" на зборі в Словенії.  Там команда Василя Сачка провела черговий спаринг і перемогла (2:1) хорватський клуб "Рудеш", який здобув путівку до вищого дивізіону цієї країни. Варто зазначити, що тренери домовилися провести цей спаринг у чотири тайми по 30 хвилин, аби задіяти по можливості всіх наявних виконавців. Двогодинний матч міг завершитися і з іншим рахунком, однак хорвати двічі не реалізували пенальті.

Ворскла (1 тайм): Шуст (Ткаченко 40), Саків, Чижов, Даллку, Пердута, Ребенок, Шарпар, Чеснаков, Одарюк, Кадимян, Коломоєць; (2 тайм): Ткаченко (Сарнавський 80), Луценко, Матвієнко, Остапенко, Сапай, Сидоренко (Удод 110), Ткачук, Скляр, Кравченко, Кулач, Загорулько (Шаповал 100).

А тим часом форвард Олег Баранник завершив семирічну співпрацю з клубом, в якому він за цей час провів за головну гоманду біло-зелених 57 матчів (5 голів).

спорт, футбол, ФК Ворскла, Словенія, Микола Матвієнко

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.