ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:56 18.07


"Ворскла" програла "Шахтарю" стартовий матч футбольного чемпіонату країни. ВІДЕО

У стартовому поєдинку УПЛ сезону 2017/18 ворскляни вдома приймали чемпіона країни - донецький "Шахтар", та у присутності понад десяти тисяч уболівальників програли з великим рахунком.

Ворскла — Шахтар — 0:3

Голи: Ферейра 27, Марлос 66, Алан Патрік 90+3.

Ворскла: Шуст — Сапай, Даллку, Чижов, Пердута — Скляр (Одарюк 74), Чеснаков (к) — Ребенок, Шарпар, Кадимян — Коломоєць (Шаповал 89). Запасні: Сарнавський, Гіоргадзе, Ткачук, Сидоренко, Кравченко. Головний тренер — Василь Сачко.
Шахтар: Пятов — Ісмаїлі, Кривцов, Ордець, Срна (к) — Патрік, Коваленко — Бернард (Танковський 71), Дентіньо (Петряк 82), Марлос — Феррейра (Бланко Лещук 87). Запасні: Шевченко, Бутко, Ракицький, Азеведо. Головний тренер — Паулу Фонсека.
Попередження: Скляр 20, Сапай 65, Чижов 88 — Коваленко 59, Кривцов 75
Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве).
18 липня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 13 000 глядачів. 22 градуси.

У міжсезоння головний тренер ворсклян Василь Сачко заявив, що головне завдання його команди – перемагати у кожному матчі. Вже у першому турі на полтавський колектив чекала перевірка на міцність – у гості приїхав чемпіон України.

У стартовому складі біло-зелених з’явився один новачок – Гегам Кадимян, також до Полтави після піврічного угорського вояжу повернувся Юрій Коломоєць, завданням якого буде ліквідувати втрату найкращого бомбардиру команди минулого сезону – Хльобаса. "Шахтар" після переможного поєдинку у Суперкубку України втратив із різних причин трьох основних гравців – Степаненка, Малишева і Тайсона, однак і без них склад гостей був доволі потужним.

Відзначимо - на стадіоні була чудова атмосфера – помітно, що полтавські глядачі скучили за цікавим футболом. На трибунах можна було помітити колишніх гравців полтавської "Ворскли" - Романа Безуса, Євгена Ткачука, Артема Громова.

Вже на першій хвилині гострий момент був у Шарпара. Павло Ребенок виконав флангову подачу до штрафної, а одинадцятий номер ворсклян пробив зльоту – точнісінько у руки П’ятову. Відповіді донеччан  довго чекати не довелося – Бернард та Алан Патрік загрожували воротам Шуста після прострілу Дентіньо із флангу. Ще один чудовий момент на тринадцятій хвилині був у Чижова – після розіграшу зі штрафного центральний захисник завдав удар головою, але П’ятов урятував свою команду. Надалі ініціатива перейшла до гостей, що переросло у гол Феррейри на 27-й хвилині матчу. Аргентинський форвард отримав м’яч на межі штрафного майданчика та потужним ударом з-під ноги Даллку-молодшого відправив його у ближній кут воріт. Перша половина гри видалася доволі динамічною та змістовною. З мінімальною перевагою підопічних Фонсеки команди відправилися до роздягалень.

Поперерві гра стала спокійнішою, тому гол Марлоса на 66-й хвилині виявився дуже неочікуваним. Бразилець отримав м’яч у центрі поля, спокійно обіграв Скляра і завдав ефектного та головне - ефективного удару в кут. Попри велике бажання відіграти бодай один гол, нічого небезпечного ворсклянам так і не вдалося створити біля воріт супротивника. Гості на третій доданій хвилині до другого тайму довели рахунок до розгромного. Алан Патрік прицільним ударом із меж штрафного майданчика забив третій гол у ворота Богдана Шуста.

Статистика матчу:
Удари - 6:13
Удари в площину воріт - 3:8
Кутові - 5:6
Гольові моменти - 2:5

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.