ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:33 23.07


"Ворскла" у Львові переграла "Карпати". ВІДЕО

У другому турі чемпіонату країни з футболу серед клубів УПЛ ворскляни здобули свою першу перемогу - у Львові. Полтавці переграли карпатівців за усіма статтями.

Карпати — Ворскла — 1:3

Голи: Рібас 17 — Коломоєць 5, Шарпар 49, Одарюк 90+1.
Карпати: Мисак — Осман (Лобай 79), Нестеров, Перейра, Мірошніченко — Аркес, Голодюк (Карраскаль 58) — Чачуа (Дебелко 62), Худоб’як, Кльоц — Рібас. Запасні: Підківка, Бусько, Ткачук, Гуцуляк. Головний тренер — Серхіо Наварро.
Ворскла: Шуст — Матвієнко, Даллку, Чеснаков (к), Пердута — Скляр, Шарпар — Ребенок,  Кадимян (Одарюк 73) — Кулач (Кравченко 59), Коломоєць (Загорулько 83). Запасні: Ткаченко, Остапенко, Ткачук, Сапай. Головний тренер — Василь Сачко
Попередження: Перейра 65 — Чеснаков 15, Шарпар 62, Скляр 81, Одарюк 85
Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон).
23 липня 2017 року. Львів. Стадіон "Україна". 4 500 глядачів. 20 градусів.

У цій грі ворсклянам важливо було реабілітуватися перед власними уболівальниками після розгромної поразки від "Шахтаря" у першому турі. Оновлена львівська команда – прямий конкурент полтавців у боротьбі за зону єврокубків. У складі ворсклян на полі з’явилися дебютанти – Владислав Кулач і Микола Матвієнко, який провів другу половину минулого сезону саме у складі "левів".

Початок гри команди розпочали дуже активно. "Карпати" мали чудову можливість для взяття воріт уже на другій хвилині зустрічі. Худоб’як на фланзі обійшов Матвієнка, виконав м’яку подачу на дальню стійку на Чачуа, але півзахисник з двох метрів ударом головою влучив у стійку. Відповідь "Ворскли" була більш вдалою – гравцям вдалося відкрити рахунок після розіграшу штрафного. Ребенок виконав подачу на дальню стійку, де Шарпар головою прострілив вздовж воріт, а Коломоєць із двох метрів відправив м’яч у ворота. Це перший гол форварда після повернення.

Зрівняти рахунок господарям поля вдалося вже на 17-й хвилині. Центральні захисники ворсклян не змогли вибити м’яч після прострілу Худоб’яка, а нападник львів’ян без проблем завдав гольового удару із декількох метрів. На 35-й хвилині Павло Ребенок міг зробити собі чудовий подарунок на день народження, відзначившись голом. Скляр із глибини поля вивів Павла на побачення із воротарем «Карпат», одначе Мисак врятував свою команду.

Зразково-показову контратаку втілили у гол Шарпар та Коломоєць на 49-й хвилині. Центральний півзахисник ворсклян відібрав м’яч на своїй половині поля, промчав із ним до штрафного майданчика супротивника, там відпасував на Коломойця, а той другим доторком повернув на Шарпара – схибити ударом з двох метрів було неможливо – "Ворскла" знову попереду.

"Карпати" після пропущеного голу освіжили гру з допомогою замін, але у них мало що виходило на половині поля полтавців, які натомість на 70-й  хвилині створили ще один гострий момент. Після подачі Пердути головою пробивав Коломоєць – він міг записати ще одну результативну дію до свого активу, але Мисак зреагував на удар, перевівши м’яч на кутовий.

Господарі намагалися відігратися, але полтавцям удалося збити темп під кінець гри та навіть забити третій м’яч. Свіжий Одарюк відзначився голом після передачі від Шарпара, який був справжнім лідером — на його рахунок гол і дві гольові передачі.
    

Статистика матчу:
Удари - 3:13
Удари в площину воріт - 1:10
Кутові - 2:6
Гольові моменти - 2:4

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.