ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:00 07.08


"Ворскла" не пропустила від "Динамо". ФОТО, ВІДЕО

Вдома ворскляни взяли одне очко у протистоянні з грандом вітчизняного футболу - столичними динамівцями. Гості мали багато моментів, але не реалізували їх, а кращим гравцем матчу став воротар біло-зелених Ткаченко.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

Ворскла — Динамо — 0:0

Ворскла: Шуст (Ткаченко 6), Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко, Скляр, Чеснаков, Шарпар, Кадимян (Одарюк 85), Ребенок, Коломоєць (Загорулько 90+2).
Головний тренер — Василь Сачко.
Динамо: Коваль, Кадар, Віда, Хачеріді, Кедзьора, Буяльський, Сидорчук, Гармаш, Циганков (Гонзалез 80), Ярмоленко, Бєсєдін (Кравець 70).
Головний тренер — Олександр Хацкевич.

6 серпня. Полтава. Стадіон "Ворскла". 10000 глядачів. 30 градусів.

Група фанатів столичного клубу пройшла на стадіон без квитків за допомогою сили.

Детальніше читайте на УНІАН: https://sport.unian.ua/football/2068714-fanati-dinamo-vlashtuvali-biyku-z-politsieyu-pered-matchem-z-vorskloyu-video.htmlВорскла.

Гості прибули до Полтави без свого провідного форварда Мбокані і без настрою після вильоту з Ліги чемпіонів. Полтавці ж вийшли на гру проти гранда перед рідними уболівальниками, яких було на стадіоні цього вечора понад десять тисяч, без кадрових проблем та в доброму гуморі.

Перша серйозна атака киян залишила "Ворсклу" без Богдана Шуста, який у повітрі зіткнувся з одноклубнитком Даллку. Останній гру продовжив, а воротар попросив заміну. Так вже на шостій хвилині на полі з’явився вихованець динамівської системи Олександр Ткаченко, який у підсумку став кращим футболістом цього поєдинку.

Кияни повинні були карати господарів за недбалість неодноразово, але щоразу їх пробачали. На 30-й хвилині Андрій Ярмоленко після пасу Чижова назад опинився віч-на-віч із Ткаченком. Нападник вирішив не бити сам і покотив м'яч на Гармаша, який із п'яти метрів примудрився пробити у стійку порожніх воріт. А на добиванні Ярмоленко поцілив вище воріт.

Потім Циганков після чудового соло вийшов на ворота Ткаченка і віддав на Бєсєдіна. Удар Артема прийняв на себе Матвієнко. У решті епізодів на висоті був Ткаченко. Попереду ж ворскляни майже нічого, окрім неточного удару Коломойця, до перерви не створили.

У другому таймі обидві команди додали в агресії та емоціях.  Було багато боротьби і шанси на гол мали обидві команди. На 78-й хвилині Павло Ребенок не влучив у ворота після чудової атаки господарів, а за кілька хвилин Чеснаков ударом головою з семи метрів мав принести перемогу ворсклянам, але помилився.

Статистика матчу:

Удари по воротах — 9:15
Удари в площину воріт — 1:7
Кутові — 4:8
Гольові моменти — 2:5

спорт, футбол, ФК Ворскла, Олександр Ткаченко

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.