ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 21.08


Футбол. Ворскляни вдома перемогли "Металіст-1925"

У стартовому матчі 5-го туру УПЛ ворскляни вдома впевнено здолали опір "Металіста-1925" завдяки голу капітана Володимира Чеснакова та автоголу колишнього футболіста біло-зелених Євгена Ткачука.

Ворскла — Металіст 1925 — 2:0

Голи: Чеснаков (41), Ткачук (55-автогол).

Ворскла: Різник, Бондаренко (Яворський, 90), Чеснаков, Тамм, Пердута, Челядін, Пуцлін, Якубу (Кушніренко, 90), Тілль (Нестеренко, 88) Скляр (Вакула, 74), Степанюк, Кане (Пешич, 90).

Металіст: Сидоренко, Єрмаков, Ткачук, Шершень, Западня (Ченбай, 84), Габелок (Кравченко, 84), Протасов (Савін, 72), Батюшин (Задерака, 64), Криськів, Дмитренко (Ременюк, 64), Фабіньо.

На 47-й хвилині Батюшин не реалізував пенальті (воротар).

Ворскляни заслужено перемогли - вони більше володіли м'ячем, частіше та гостріше атакували і били по воротах. І це без Давіда Пуцліна, який травмувався і дивився гру з трибуни. Втім, ще й везіння було цього вечора на боці господарів поля. 

На 16-й хвилині Тілль пасом виводив Скляра сам-на-сам з воротарем, але передача на шостого номера виявилася занадто сильною. У харків'ян до перерви можна згадати удар Фабіньо на 25-й хвилині - м'яч влучив у Бондаренка і вилетів на кутовий. А забили полтавці на 41-й хвилині. Вони виграли підбирання після кутового, Ібрахім Кане подав до штрафного майданчика. Подача була не надто точною, але Олександр Скляр у падінні, у боротьбі із захисником головою примудрився скинути Чеснакову, і Володимир не сильним, проте точним ударом у кут відкрив рахунок — 1:0.

Другий тайм розпочався для ворсклян вкрай нервово. У першій же атаці Владислав Дмитренко обійшов Чеснакова, прострілював до штрафного майданчика і м'яч влучив у руку Артема Челядіна. Арбітр матчу вказав на "точку" і Юрій Батюшин взявся бити пенальті. Тут і настав зірковий час Дмитра Різника — молодий воротар "Ворскли" парирував цей удар ногами і врятував свою команду.

Через шість хвилин ворскляни забили другий м'яч, закривши гру. Скляр вирвався на оперативний простір та прострелив уздовж лінії воріт. Простріл перекривав Євген Ткачук, але лише зірізав м'яч у власні ворота — 2:0.

Фініш матчу команди провели на зустрічних курсах, але і тут більше моментів було саме у ворсклян, які здобули непросту і дуже важливу перемогу у стартовій грі туру.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.