ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:15 28.04


У Полтаві обрали "Нафтову королеву-2018"

У Полтаві пройшов 15-й конкурс "Нафтова королева – 2018", на якому обрали найкращу дівчину Полтавського коледжу нафти і газу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Учасниці конкурсу демонстрували грацію та пластику, майстерність у танцях. У нелегкій боротьбі титул «Нафтова королева-2018» виборола Марія Орихівська. До того ж, вона отримала і титул «Міс глядацький симпатій».

Першою Віце-міс стала Світлана Бедрата, другою Віце-міс – Юлія Апанасенко.

 

В управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому повідомили, що конкурс «Нафтова королева – 2018» відбувся вже у 15-й раз.

Захід пройшов у концерт-холі «Villa Крокодила».

Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018Нафтова королева-2018

Традиційне свято таланту, краси і грації організовано в рамках конкурсу проектів спільних заходів управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому міської ради та дитячих, молодіжних громадських організацій і їхніх спілок, міської студентської ради, органів студентського самоврядування ВНЗ І-ІV рівня акредитації міста Полтава.

 

конкурс, відбір, Нафтова королева

За темою:

  • На Полтавщині стартує конкурс "Екологічні громадські ініціативи"
  • "Пливи рибо любов" - стартував літературний конкурс на Полтавщині 
  • На Полтавщині оголосили конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання БВПД
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.