ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:45 06.04


У Полтаві відкрилася виставка карикатур "Карлюка-2019"

5 квітня у Полтаві відкрили міжнародну виставку карикатур "Карлюка-2019". Цьогорічна тема – угорська карикатура.

Презентували роботи на двох локаціях: у Полтавському музеї авіації та в художньому музеї.

5 квітня у Полтавському музеї авіації і космонавтики відвідувачів розважали «космічним» гумором на виставці карикатур «Гумор і космос» в рамках Міжнародного фестивалю гумору.

Організаторам фестивалю гумору і представникам Української асоціації карикатуристів "Карлюка" надійшла пропозиція від керівника Центру управління освітньо-виховною та гуманитарною роботою з молоддю УМСА про розширення  локацій виставки в Полтаві та розміщенні карикатур пов'язаних із загальною тематикою: "здоров'я", "медицина", "здоровий спосіб життя", "спорт", "молодь" і "студентство" в стінах Української медичної стоматологичної академії. 

Цьогоріч поціновувачам сміху переглянути свої твори запропонували карикатуристи з 11 країн – Китаю, Бразилії, Кіпру, Польщі, Словенії, Туреччини, Чехії тощо. Закордонну спільноту гумористів у полтавському музеї презентував угорський художник-карикатурист Іштван Келемен.

Іноземний гість спілкувався з глядачами через перекладача і щиро радів непідробним посмішкам та схвальним відгукам відвідувачів, котрі роздивлялися художні мініатюри на стендах. 

Традиційно виставку відвідав і сам Карлюка – 4-річний хлопчик у клоунському вбранні.  

виставка карикатур "Карлюка-2019"

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.