ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 17.12


У суботу обрали "Красуню Полтави-2017"

У суботу, 16 грудня, в Полтавському обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбувся фінал щорічного конкурсу краси "Красуня Полтави-2017".

Це був 29-й за ліком конкурс краси для полтавських дівчат. У порівнянні з першим конкурсом "Красуня Полтави" в 1988 році, коли заявки подали понад 200 учасниць, цього року заявок було небагато — лише близько тридцяти. Хоча не можна сказати, що це антирекорд за найменшою кількістю учасниць, було й менше...

Така тенденція тримається вже давно: від 30 до 50 заявок маємо щорічно. Іноді були провали за кількістю – у 2013 році подали 26 чи 27 заявок

– зазначив голова журі конкурсу "Красуня Полтави", заслужений художник України Микола Підгорний.

Після проведення відбіркового кастингового туру до участі у фіналі допустили майже половину дівчат – 14 конкурсанток готувалися півтора місяця.

Готували дівчат у всіх планах – зробили їм фотосесію, випустили буклети. Ретельно підбирали образи, ставили номери

 – розповів продюсер конкурсу, президент ГО ТЦ "Арсенал", заслужений працівник культури України Володимир Ромаскевич.

Кожного року організатори конкурсу обирають нову тему, яка об'єднує всі конкурсні завдання. Цього року обрали тему "Жінка і мистецтво".

Ми вирішили об'єднати в цьогорічному конкурсі дві краси: красу мистецтва і жіночу вроду

– зазначив Володимир Ромаскевич.

Конкурс тривав понад три години. Конкурсантки мали шість виходів: спочатку постали перед глядачами в образах легендарних муз — босоніж у довгих білосніжних туніках, наступним був вихід у контрастному образі — в  маленьких чорних сукнях, потім була черга чорних закритих купальників. Роздягаючи конкурсанток поступово, організатори наступний вихід зробили у відкритих купальниках, потім настала черга вечірніх суконь від партнерів конкурсу.

Попри заявлену мистецьку тему, яка вселяла надію на потужних творчий конкурс, у повній мірі показати свої таланти конкурсанткам не дали. Якщо в попередні роки учасниці демонстрували свої творчі здібності в сольних виступах, змагалися в красномовстві, відповідали на каверзні питання – то цього року творчий конкурс відбувся більш ніж скромно. Лише троє учасниць вийшли на сцену з мікрофонами, щоб напруженими голосами прочитати в мікрофон текст із папірців. Інші конкурсантки взяли участь в дефіле на задньому плані під час пісенного виступу продюсера конкурсу Володимира Ромаскевича. В проміжках між виходами учасниць глядачам подарували пісенні та танцювальні виступи творчих колективів міста.

Родзинкою цьогорічного конкурсу стала більша кількість призових номінацій: одразу шість віце-красунь, окрім головної переможниці. Володаркам цього титулу спонсори конкурсу оплатять рік навчання в одному з вишів Полтави. Окрім боротьби за головну корону, конкурсантки змагалися за титули в різних номінаціях.

Так, титули "Міс усмішка" та "Міс чарівний стан" здобула учасниця під номером 6 – Владислава Ващенко.

Звання "Міс шовкова коса" присудили учасниці з номером 8 – Анастасії Черник,

титул "Міс унікальність" отримала одна з наймолодших учасниць конкурсу – Вікторія Федюк, що виступала під номером 1,

титул "Міс гармонійність" віддали конкурсантці з номером 9 – Владиславі Мироненко,

титули "Міс крихітка" та "Міс зваба" отримала Лілія Гардер, чий номер на конкурсі був 2,

звання "Супернімфетка" отримала конкурсантка з номером 10 – Марія Куліш,

одразу два титул – "Міс українська квітка" та "Міс спритність", а також перемогу в онлайн-голосуванні на сайті видання "Коло" здобула учасниця з номером 5 Тетяна Власенко.

Титули "Міс преса", "Міс незрівнянні ніжки", "Віце-красуня" та "Міс симпатія" (як оголосили ведучі, обирав переможницю в цій номінації особисто міський голова Полтави, він і оплатив рік навчання в виші) здобула учасниця з номером 11 Катерина Ісаєва.

Звання "Міс сучасність" та "Віце-красуня" отримала Олена Бойко (номер 7) – призом став рік навчання в ПНТУ, титули "Міс фото", "Міс ТВ" та "Віце-красуня" здобула учасниця номер 3 Анжеліка Куць (рік навчання у виші оплатили організатори конкурсу), титул "Міс тендітність" та "Віце-красуня" присудили Анні Гребенюк.

Перемогу в номінації "Міс шляхетність" та титул "Віце-красуня" здобула конкурсантка з номером 14 Дар'я Романенко, титули "Міс грація", "Міс футбол" та звання "Перша віце-міс" отримала учасниця з номером 12 Катерина Бондаренко.

Звання "Міс сенсація", "Міс Королева сцени" та головний приз конкурсу – титул "Красуня Полтави -2017" і корону здобула учасниця з номером 4 Марина Пилипенко.

Беззмінний голова журі конкурсу "Красуня Полтави" Микола Підгорний зазначив, що цього року журі було доволі складно зробити свій вибір.

Склад конкурсанток достатньо рівний. Переможницю від першої віце-міс відділили лише два-три голоси. Ми доволі напружено сперечалися – хоча багато хто з членів журі понад двадцять років судять цей конкурс і знають, що суперечки ні до чого не приводять

– пояснив Микола Підгорний.

Серед призів конкурсу були фотосесія, одяг, золоті та срібні прикраси, а також триденна автобусна екскурсія до Львова, в яку кожна фіналістка конкурсу зможе взяти із собою двох подружок – про це своє рішення оголосив зі сцени особисто міський голова Полтави Олександр Мамай.

Вони поїдуть до Львова і нехай там побачать, що у Полтаві — найкрасивіші дівчата

– резюмував очільник Полтави.

Красуня Полтави, конкурс, краса, врода, жінки

За темою:

  • На Полтавщині стартує конкурс "Екологічні громадські ініціативи"
  • "Пливи рибо любов" - стартував літературний конкурс на Полтавщині 
  • На Полтавщині оголосили конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання БВПД
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.