ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 02.02


Хижняка визнали найкращим боксером світу-2017

Міжнародна боксерська Асоціація визнала полтавця Олександра Хижняка найкращим боксером світу 2017 року, незалежно від вагових категорій. Свій приз спортсмен отримав у російськомі місті Сочі.

За результатами виступів у минулому році Хижняк виграв усі можливі золоті нагороди на провідних боксерських стартах. Спочатку українець став чемпіоном Європи у віковій групі до 22 років, а після — здобув титул найкращого боксера на чемпіонаті Європи у Харкові та золото світової першості у Гамбурзі. Востаннє таку нагороду боксер з України отримував у 2011 році. Тоді найкращим боксером світу став Олександр Усик — чинний чемпіон за версіями WBA та WBC. Про це повідомляє Федерація боксу України.

Подібні нагороди є неабияким стимулом для того, щоб ще з більшою мотивацією працювати задля здобуття нових вершин. Моя головна мета – нагорода Олімпійських ігор і зроблю все від себе можливе аби якомога краще підготуватися до ліцензійного чемпіонату світу 2019 року та здобути перепустку на Олімпіаду Токіо-2020

— сказав Олександр Хижняк.

Нагородження полтавського боксера відбулося в рамках першого Всесвітнього боксерського форуму в Сочі, на якому присутні як керівництво Міжнародної боксерської Асоціації, президенти усіх професіональних боксерських організацій, так і провідні спортсмени, тренери та функціонери боксу.

Нагадаємо, 22-річний Олександр Хижняк має титули чемпіона світу, чемпіона Європи, чемпіона світу серед молоді, він також був бронзовим призером Європейських ігор.

Виступає у середній вазі.

визнання, спорт, бокс, Росія, Сочі, Олександр Хижняк

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.