ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:00 24.02


Юрій Мармач зібрав друзів на ювілейний турнір. ФОТО

У Полтаві на честь 65-річного ювілею багаторічного капітана команди майстрів Юрія Мармача провели міні-футбольний турнір. Фото Олега Журавльова.

Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов Мармачу подарували футболку від ворсклян/Олег Журавльов

Команди ветеранів та молоді пограли у своє задоволення. Переможених цього дня не було - лише переможці, для яких Юрій Олексійович підготував післяматчевий святковий фуршет. Настаник провідної любительскої команди "Зоря-Ворскла" - багаторазовий чемпіон Полтави і як футболіст, і як тренер - й у свої 65 сповнений оптимізму, натхнення та любові до улюбленої справи.

Читайте також:  Футбольный юбилей: 10 фактов из жизни Юрия Мармача

спорт, футбол, ювілей, Юрий Мармач

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.