ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:02 24.02


Прокуратура хоче взяти під домашній арешт керівника осередку "Правого сектору"

Обласна прокуратура має намір оголосити керівникові обласного осередку "Правого сектору" Маркові Чаусу підозру та взяти його під домашній арешт. Однак наявність політичної складової у справі заперечує.

Перший заступник прокурора Полтавської області Олександр Легеньковський заявив, що жодного політичного переслідування на очільника полтавського "Правого сектору" Марка Чауса немає.

Про це повідомляє УНН-Центр.

У 2015 році сталася ДТП за участю Чауса, внаслідок якої загинуло дві людини. Відкрито кримінальне провадження за ст.286 ч.3 ККУ. Ніякого політичного переслідування у цій кримінальній справі немає. Остаточне рішення за цим кримінальним провадженням прийматиме суд, у випадку, якщо справа буде направлена до суду

- сказав Легеньковський.

Він також додав, що зараз очільник обласного осередку "Правого сектору" Марко Чаус перебуває в лікарні, сьогодні йому мали оголосити про підозру.

Зараз навіть не вирішується питання про арешт Чауса, вирішують питання про домашній арешт. Вчора через адвоката до нас надійшла заява від Чауса, в якій стоїть питання про розширення кримінального провадження. Всі питання цієї заяви в обов'язковому порядку будуть вирішені на оперативній нараді. Додам також, що дружина одного із загиблих взагалі не вважає Марка Чауса винним

- зауважив Легеньковський.

Нагадаємо, сьогодні вранці представники "Правого сектору" пікетували прокуратуру.

Чаус, Правий сектор, прокуратура, Легеньковський

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.