ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:32 06.03


Луческу визнав, що його гравці прибирали ноги, а Сачко похвалив гравців за моменти

Головні тренери "Ворскли" й "Шахтаря" Василь Сачко та Мірча Луческу прокоментували у флеш-інтерв’ю результат зустрічі своїх команд у Львові в матчі 17 туру чемпіонату.

Василь Сачко, головний тренер "Ворскли", зазначив:

Ми програли хорошій команді. Але це була вже інша гра, аніж у Полтаві. Ми намагалися комбінувати, створювали моменти, забили і могли забити ще. Мені підказують, що "Шахтар" завдав трьох ударів у площу воріт - і тричі забив. Це говорить про їхню високу реалізацію моментів.

Ми не претендуємо на місце "Шахтаря", вони вищі класом і сильніші. Для нас же, можливо, й добре, що ми "вкотилися" у весняну частину чемпіонату двома зустрічами з донеччанами, адже ми здобули важливий досвід і стали трохи сильнішими.

Два м’ячі ми забили після стандартів - не вистачило концентрації. Третій був уже наслідком того, що хлопці не хотіли миритися з поразкою, створювали моменти і були спіймані на контратаці.

Я незадоволений результатом, але фрагменти гри надають упевненості. Ми створили немало моментів, дещо виходило. Наші перемоги ще попереду.

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря":

Задоволений лише результатом... Коли в інтервалі в три дні проходять ігри з сильним суперником, завжди буває так, що після категоричної перемоги хлопці недоналаштувалися. Все гралося на ментальному рівні, у суперника було багато амбіцій та було видно мотивацію: вони хотіли довести, що результат у Кубку не відповідає реальній силі "Ворскли". Ми вийшли розслаблені, почали не дуже гарно, підсвідомо гравці думали вже про гру з "Андерлехтом". Полтава ж виглядала агресивно, здійснювала багато фолів, а наші гравці не завжди йшли у єдиноборства і чимало їх програли. Але добре, що в нас у складі є Тайсон, бо саме він витягнув нас із делікатної ситуації.

Нагадаємо, що "Шахтар" обіграв "Ворсклу" 3:1.

Ворскла, Шахтар, футбол, Ворскла, Луческу, Сачко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.