ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:15 18.08


Новообраних нардепів закликали створити об’єднання "Полтавщина"

Круглий стіл Громадської ради при Полтавській облраді, що відбувся 16 серпня, передбачав зустріч громадськості з новообраними депутатами Верховної Ради від Полтавської області.

Але так як жоден із восьми переможців парламентських виборів по одномандатним виборчим округам Полтавщини на зустріч не прийшов, звернення до нардепів просто зачитали й записали на відео.

До слова, на круглому столі був присутній представник народного депутата по 145 окрузі Андрія Бобляха, який повідомив, що нардеп поїхав у справах до Києва.

 Документи передадуть представникам народних обранців, повідомляють у Полтавській ОДА.

Андрій Любич із ГО «Інститут фінансів і права» запропонував майбутнім нардепам з Полтавської області – Дмитру Нальотову (ОМВО№144), Андрію Бобляху (ОМВО№145), Юрію Шаповалову (ОМВО№146), Олегу Кулінічу (ОМВО№147), Анастасії Ляшенко (ОМВО№148), Костянтину Касаю (ОМВО№149), Олексію Мовчану (ОМВО№150), Максиму Березіну (ОМВО№151) – створити міжфракційне депутатське об’єднання «Полтавщина».

Головною метою МДО «Полтавщина» є об’єднання зусиль народних депутатів України в законодавчому забезпеченні стратегічного регіонального розвитку Полтавської області

  повідомив Андрій Любич із ГО «Інститут фінансів і права».

Мета – щоб була взаємодія між нардепами та місцевою виконавчою владою, щоб відстоювалися інтереси громади в усіх сферах, щоб залучати громадськість до підготовки законопроєктів та інше.

На круглому столі також розглянули такі питання:

– обіг сільськогосподарських земель для уникнення корупції в земельних питаннях;

– втілення держполітики щодо розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;

– удосконалення законодавства в питаннях прозорості видобувної галузі та екологічної безпеки;

– встановлення правового зв’язку між виборцем і депутатом щодо ефективного використання Європейської Хартії Місцевого Самоврядування і впровадження європейського місцевого самоврядування.

 

Текст проєкту «Положення про Міжфракційне депутатське об’єднання» та всі звернення до нардепів передали представнику Андрія Бобляха, а згодом – решті новообраних депутатів Верховної Ради.

об’єднання, депутати

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.