ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:40 21.04


Жінку з Комсомольська, яка схиляла дівчат до проституції в Ізраїлі, так і не посадили

Суд виніс вирок жінці з Комсомольська, яка переправляла жінок до Ізраїлю для зайняття проституцією. Їй присудили випробувальний термін.

6 квітня в поліції Полтавщини повідомили, що до суду передали справу 40-річної жительки Комсомольська. Жінка пропонувала дівчатам надавати сексуальні послуги за кордоном та допомагала їм виїхати до Ізраїлю.

У 2012 році жителька Комсомольська домовилась разом з 49-річною жінкою, що жила в Ізраїлі, переправляти з України дівчат, які згодні надавати сексуальні послуги за кордоном. Також вони залучили до співпраці 40-річного знайомого, який також проживає на території країни Ізраїль, у м.Ашдод.

Їхня конспіративна квартира розташовувалась в м.Ашдод, на вул.Жаботінскі, 15. Кожному учаснику організованої злочинної групи відводилася спеціальна роль. Жителька Ізраїлю була організатором групи і керувала її діяльністю. Вона слідкувала за дотриманням розроблених правил поведінки, підтриманням дисципліни, конспірацією злочинної діяльності від правоохоронних органів. Жителька Комсомольська мала підшукувати жінок, які згодні займатися проституцією в Ізраїлі. Також вона допомагала дівчатам в оформленні закордонних паспортів, підшукувала туроператорів та матеріально забезпечувала їх. Чоловік та організатор відповідали за пошук клієнтів в Ізраїлі. Він зустрічав дівчат в Ізраїлі, привозив їх до конспіративної квартири та організовував зустрічі з клієнтами.

Дівчата, які надавали сексуальні послуги, отримували від клієнта 600 шекелей, що в перерахунку складає 150 доларів США. Із них 50 доларів жінки залишали собі, а 100 доларів передавали членам злочинної групи.
Слідство довело, що жителька Комсомольська схилила до заняття проституцією, як мінімум, трьох дівчат. За свою роботу вона отримала шість тисяч доларів США. Третього червня 2015 року чергову дівчину, яка мала їхати за кордон, затримали в аеропорті правоохоронці.

31 березня 2016 року жителька Комосомольська уклала з прокурором угоду про визнаття винуватості та обумовила з ним своє покарання. Тож Крюківський районний суд міста Кременчука затвердив цю угоду. Суд визнав її винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.302 КК України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінці призначили покарання у виді позбавлення волі на чотири роки. Однак відповідно до вимог статті 75 КК України її звільнили від відбування призначеного покарання і призначили півторарічний іспитовий строк.

Вирок може бути оскаржений до 14 травня. Після цього, якщо апеляцію не було подано, він вважатиметься чинним.

На момент суду жінка працювала машиністом на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті, що в Комсомольську.

проституція, суд, Ізраїль

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.