ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:09 26.04


Слідчі вдруге намагалися через суд арештувати авто полтавського травматолога

У Полтаві слідчі через суд наклали арешт на машину полтавського травматолога, на якій було збито двох пішоходів. Однак поки що ухвала не набрала чинності – її вирішили оскаржувати.

В Апеляційному суді Полтавської області міститься скарга на ухвалу про арешт машини "Toyota Avensis", 2013 року випуску, що належить відомому лікарю Миколі Кислому. Цю ухвалу 20 квітня винесла слідчий суддя Київського районного суду Наталія Яковенко. Також вона ухвалила повернути власнику його автомобіль, який знаходився на майданчику тимчасового тримання транспортних засобів. Однак з позбавленням права відчужувати машину та розпоряджатися нею. На думку судді, необхідності в тому, щоб автомобіль знаходився на майданчику, – немає. Скаргу на ухвалу судді в Апеляційному суді Полтавщини поки що не розглядали, про що сьогодні, 26 квітня нам повідомили в суді.

Чи є Микола Кислий підозрюваним у справі – невідомо. Однак відзначимо, що першого разу суд відмовив слідчому арештувати машину лікаря, бо її власник не був підозрюваним у справі.

Нагадаємо, в ході досудового розслідування було встановлено, що 12.02.2016 року, близько 22:50, в Полтаві, на вулиці Жовтнева від вулиці Нечуй-Левицького в напрямку вулиці Артема рухався автомобіль "Toyota Avensis". У районі перехрестя з провулком Клубним водій машини збив двох пішоходів – жінку і чоловіка. На жаль, жінка померла в лікарні, чоловік відбувся травмами.

13.02.2016 року слідчий оглянув автомобіль на вул. Лідова, 1, на якому містились сліди після ДТП:

Установлено, що на момент огляду автомобіль мав механічні пошкодження у вигляді розбиття скла правої передньої фари та лобового скла, деформації переднього правого крила, правої передньої стійки та пошкоджень переднього бамперу. Крім цього, на виступаючих частинах переднього бамперу виявлено сліди залишків продуктів харчування.

Клопотання про арешт машини подавав старший слідчий слідчого управління ГУ Національної поліції в Полтавській області майор поліції Губа О.М.

Досудове слідство триває.

Кислий, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.