ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:06 29.04


Про голову Октябрської райради розповсюдили неправду

Голова Октябрської райради Роман Чабановський (ВО "Свобода") відпрацював 84 відсотка робочих днів і жодного разу не отримав премії у 200 відсотків, як це стверджували його опоненти.

До редакції надійшла відповідь на інформаційний запит до Октябрської райради. Ми хотіли з'ясувати, чи відповідають дійсності заяви деяких депутатів цієї ради про тривалу відсутність голови ради Романа Чабановського (ВО "Свобода") на робочому місці та нібито виписані собі 200-відсоткові премії.

Тоді частина депутатів не проголосувала за початок сесії Октябрської райради. У кулуарах говорили, що провладна група фракцій вирішила зняти голову Октябрської райради. Ці чутки втілилися в реальність пізніше, на наступному засіданні, коли це питання включили до порядку денного, але для зняття Чабановського не вистачило одного голосу.

Тоді, 31 березня, в день сесії, Юрій Кропивка ("Рідне місто"), депутат цієї ради, говорив нам телефоном:

За якісь незрозумілі заслуги Роману Олександровичу знову нарахували 200 відсотків премії. Людина ж навіть на роботу не ходить. Зі ста днів він навіть половини не був на робочому місці!

Ми вирішили перевірити інформацію, звернувшись до голови Октябрської райради за допомогою запиту. Відповідь нам надійшла за підписом заступника голови ради М.І.Ачкасова. Ось що значиться у документах.

У січні Роман Чабановський відпрацював 19 робочих днів (із 19-ти робочих, затверджених розпорядженням Кабміна) і премії взагалі не отримав. У лютому він віпрацював 19 робочих днів (із 21-го), узявши два дні відпустки за власний рахунок без збереження заробітної плати. Премія за цей місяць становила 150 відсотків. У березні Чабановський відпрацював 14 робочих днів (із 22-х). 11 днів він перебував у відпустці, пов'язаній із навчанням. Премії було сто відсотків.

Цей документ підписаний зав.відділом обліку, контролю і звітності А.О.Цеховою.

Щодо премій, то 29 січня голова райради підписав рішення, за яким премія не може перевищувати розмір 200 відсотків посадового окладу. Цей документ також надійшов нам разом із відповіддю на запит. Відповідно, премії Чабановського, виплата яких здійснюється відповідно до постанови Кабміну №268, жодного разу не перевищили цей рівень.

Чабановський, Кропивка, Октябрська райрада

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.