ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:47 12.05


Полтавський обласний воєнком Борис Павлов виграв апеляцію в Міністерства оборони України

Суд відмовив Міністерству оборони України в проханні скасувати постанову, за якою Полтавського обласного воєнкома Бориса Павлова поновлено на посаді.

Харківський апеляційний адміністративний суд не задовольнив прохання Міністерства оборони України скасувати постанову про поновлення на військовій службі Полтавського обласного воєнкома Бориса Павлова. Суд зобов'язав Міністерство оборони України виплатити йому гроші за час вимушеного прогулу.

Суд визнав незаконним наказ Міністерства оборони України від 9 жовтня 2015 року №778 (по особовому складу) щодо звільнення Бориса Павлова з військової служби та наказу військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату від 28 грудня 2015 року №310 щодо виключення його зі списків особового складу.

Колегія суддів також зазначила, що Міністерство оборони не спростувало факт, що на Бориса Павлова психологічно тиснули та змусили звільнитися з військової служби.

Нагадаємо, що Борис Павлов не погодився з правомірністю свого звільнення та звернувся до суду. 21 січня 2016 року Полтавський окружний адміністративний суд поновив його на посаді, рахуючи з 29 грудня 2015 року.

суд, Павлов

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.