ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:36 16.06


У Полтаві протягом місяця вбили 24 бездомних собаки

Волонтери б'ють на сполох – протягом місяця в Полтаві потруїли 24 бездомних собаки. Убивці залишили на одній із тварин записку: "Так буде з усіма". Вони підозрюють, що тварин убивають догхантери.

До нашої редакції звернулася депутат Полтавської міської ради та водночас голова наглядової ради благодійної організації "Юний європеєць" Майя Матвєєва. Вона розповіла, що в Полтаві протягом місяця вбили 24 бездомних собаки. Зокрема, це сталося на вул.Харчовиків, поблизу зупинки "11 школа", біля ПТУ №23 та першої міської лікарні. Майя Матвєєва підозрює, що вбивства собак – справа рук догхантерів (люди, які винищують бездомних собак у містах).

Якщо вони можуть вбивати тварин, то з легкістю можуть вбивати і людей. У мікрорайоні Браїлки отруїли собак, які були стерилізованими і не несли ніякої загрози людям. Кожна з них мала опікунів. Дві собаки взагалі були на війні, в окопах з бійцями АТО. Саме військові й привезли їх до Полтави. Для них ці тварини були особливими, друзями. На одній із отруєних собак висіла записка: "Так буде з усіма". Дві собаки, яких вбили поблизу з лікарнею, взагалі були закатовані. Тварин прив'язали металевим дротом і розпороли їм живіт. Коли так по-звірячому вбивають тварин у духовній столиці України, то це просто сором,

- сказала Майя Матвєєва.

Приблизно протягом місяця на Харчовиків отруїли 14 собак, на Браїлках – шість, поблизу ПТУ №23 – дві та дві поблизу лікарні.

За словами Майї Матвєєвої, одну собаку вдалося врятувати – на її лікування витратили 600 гривень. До поліції наглядачі за бездомними зверталися. Деякі опікуни навіть проводять власне розслідування з цього приводу.

Якщо Вам відомо про подібні випадки в Полтаві, повідомляйте за тел. 102 або 65-54-43.

У квітні повідомлялося, що в Полтаві мають побудувати стерилізаційний центр для безпритульних тварин.

собаки, убивство, Матвєєва

За темою:

  • У Полтаві жінка викрадала породистих собак, а потім морила їх голодом
  • Полтавську кінологічну службу привітали зі святом
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.