ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:30 07.07


Суд над чотирма обвинуваченими в тероризмі перенесли через заміну адвоката

Один із чотирьох обвинувачених у тероризмі попросив відвід свого адвоката – не знайшов із ним спільної мови щодо свого захисту. Тож суд перенесли на серпень.

7 липня колегія суддів Октябрського районного суду у складі Віталія Микитенка, Сергія Антонова та Олександра Струкова задовольнила клопотання обвинуваченого Максима Любченка про відвід від участі у справі свого захисника Едуарда Гостіка. Захисник не заперечував проти клопотання притягуваного. Він розповів, що під час конфіденційної бесіди зі своїм підзахисним у них дійсно виникли розбіжності в лініях захисту.

Через те, що потрібен час для призначення іншого адвоката та надання йому часу для ознайомлення зі справою, засідання перенесли на 8 серпня.

Відзначимо, що засідання розпочалося з затримкою в більш ніж на одну годину – чекали одного із захисників. Крім того, справу чотирьох терористів суд розглядатиме вдруге. Першого разу справу слухали тривалий час, доки одному із суддів не заявили відвід. Коли для розгляду справи призначили іншого суддю, то захисники та адвокати наполягли на тому, щоб справу слухали з початку. Однак до розгляду по суті ще не дійшли.

Нагадаємо, у серпні 2014 року СБУ затримала злочинну групу, яка начебто за вказівками представників російських спеціальних служб планувала теракти на території Полтавської області. Обвинувачені Артур Шанько, Едуард Омельченко, Максим Любченко та Сергій Певрухін свою провину заперечують. На минулому засіданні притягуваний Едуард Омельченко заявив про те, що правоохоронці його катували.

суд, тероризм

За темою:

  • З приміщення дитсадка в Лубнах серез суд прибрали амбулаторію
  • Полтавець намагався контрабандою відправити у США єврейську атрибутику
  • Другий судовий позов: ексмер Полтави Мамай прагне поновитися на посаді
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.