ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:00 09.07


Касьянова бореться за медаль легкоатлетичного Євро

В Амстердамі (Голландія) триває чемпіонат Європи з легкої атлетики, в якому продовжує свій дводенний виступ - у легкоатлетичному семиборстві - наша землячка Ганна Касьянова (Мельниченко).

Перший день змагань (чотири види із семи) вона завершила на 4-й позиції у загальному заліку, набравши 3701 очко. Сьогодні, 9 липня, Ганна продовжить боротьбу за медалі Євро-2016, адже в Амстердамі вже визначився квартет головних претенденток на три місця на п'єдесталі пошани у семиборстві. 

Після першого дня найбільше очок набрали: Анук Веттер (Голландія) - 3882, Антуанетта Джиму (Франція) - 3786, Івона Дадич (Австрія) - 3715, яка лише на 14 очок випереджає четверту - Ганну Касьянову (Мельниченко).

Про те, як наша землячка 8 липня виступила у денній сесії чемпіонату Європи, наш сайт уже повідомляв своїм читачам. А ось у вечірній сесії учорашнього дня Ганна виступила на межі своїх можливостей. У третьому виді програми семиборства - штовханні ядра - вона встановила свій особистий рекорд - 14 метрів 12 сантиметрів, який приніс їй 802 очка.
Щоправда, її головні суперниці тут виступили краще й Касьянова (Мельниченко) після трьох видів перемістилася з другого місця - на четверте (2790 очок).
У четвертому виді семиборства - бігу на 200 метрів - наша землячка фінішувала з кращим своїм цьогорічним
результатом - 24,63 секунди (це - 921 очко), але залишилася на четвертій позиції - з мінімальним відставанням від суперниць, які посідають друге і третє місця.

Сьогодні, 9 липня (починаючи з 15:00) семиборки змагатимуться у трьох видах програми: стрибках у довжину, метанні списа та бігу на 800 метрів. Лише у тому випадку, якщо Ганна й сьогодні в Амстердамі продемонструє свої найкращі бійцівські якості, у нашої землячки буде шанс увійти до трійки призерів Євро-2016 у жіночому семиборстві.

спорт, легка атлетика, Ганна Касьянова

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.