ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:39 13.07


Виконком ФЛАУ затвердив Касьянову у складі олімпійської збірної України

Виконком Федерації легкої атлетики затвердив склад збірної команди України для участі в Олімпіаді-2016. До збірної ввійшли 65 спортсменів (46 жінок і 19 чоловіків), серед яких - кременчужанка Ганна Касьянова.

Виконком ФЛАУ затвердив сьогодні склад збірної команди України з легкої атлетики для участі в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, куди ввійшли 65 спортсменів (46 жінок і 19 чоловіків). Склад збірної команди України на Олімпійські ігри буде надіслано на затвердження Міністерству молоді та спорту України і Національному олімпійському комітету.

У складі нашої збірної команди, крім наших землячок Ольги Ляхової та Ганни Плотіциної, знайшлося місце і для кременчужанки Ганни Мельниченко, яка 9 липня на чемпіонаті Європи в Амстердамі отримала травму ноги і не змогла завершити свій виступ у жіночому багатоборстві.

До речі, не встигла Ганна Касьянова повернутися з чемпіонату Європи з легкої атлетики, як їй довелося виконувати роль топ-моделі на подіумі в Києві, де Національний олімпійський комітет України презентував форму та побутовий одяг нашої олімпійської збірної, в якому українці будуть представлені на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.
У показі форми взяли участь провідні спортсмени України. На фото, яке ви маєте нагоду бачити, на київському подіумі нову форму олімпійської збірної України та повсякденний одяг нашої спортивної делегації демонструють (зліва направо): легкоатлети - Олексій Касьянов, Ганна Касьянова, художня гімнастка Ганна Різатдінова та дзюдоїст Георгій Зантарая. Усі вони виступатимуть на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

 

спорт, легка атлетика, Касьянова, Олімпіада

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.