ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:00 18.07


Хорвати запропонували "Ворсклі" перенести матчі Ліги Європи

Представники хорватського клубу "Локомотива" звернулися до ворсклян із проханням - якщо вони пройдуть фінський клуб РоПС - зіграти проти українців спочатку на виїзді, а за тиждень прийняти гостей на "Максимірі".

Своє прохання про перенос матчів хорватська сторона мотивувала тим, що за день до запланованого поєдинку Ліги Європи у Загребі, на тому ж стадіоні - легендарному "Максимірі" - місцеве "Динамо" буде грати поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів. І ворсклянам, мовляв, ніде буде провести передігрове тренування.

Щоправда, слід врахувати, що "Динамо" задля цього ще слід пройти македонський "Вардар" (перший матч - 2:1 на корить хорватів, гра-відповідь на "Максимірі" найближчої середи)  - і лише у цьому випадку хорватський гранд зустрінеться у Лізі чемпіонів із переможцем двобою "Динамо" Тбілісі (Грузія) - "Алашкерт" (Вірменія).

Ворскляни, за інформацією прес-служби, не погодилися на пропозицію свого можливого суперника у єврокубку, віддавши це питання цілком на відкуп УЄФА. А там, звісно, ніхто нічого змінювати у розкладі матчів не збирається. З турнірної точки зору, звісно, перший поєдинок краще грати у гостях - і тоді у другому матчі, вдома, можна сподіватися, окрім майстерності, ще й на "рідні стіни", які інколи допомагають. Тому жереб до полтавців можна вважати цілком доброзичливим.

Нагадаємо, що чемпіонат Хорватії щойно стартував, і "Локо" в першому турі - у дербі саме проти "Динамо" - поступився землякам - 1:3.

Що стосується фінського клубу з Рованіємі, то він повідомив, що у разі успіху в четвер у грі в Хорватії, 28 липня прийматиме "Ворсклу" не в рідному місті (там стадіон розрахований приблизно на 2800 глядачів), а в столиці - Хельсинки.

 

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.