ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:30 20.07


Затримано людей, яких підозрюють у вбивстві "Кірпіча"

Поліція Полтавщини заявила, що разом із представниками СБУ та прокуратури затримала злочинну групу, яка підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину - резонансного вбивства у Горішніх Плавнях.

Поліція та СБУ відзвітувалися про затримку групи осіб, яких підозрюють у резонансному вбивстві у Горішніх Плавнях.

Зловмисники ховалися від правоохоронців, але оперативно були затримані в Полтавській і Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів в Горішньому Плавнях співробітники СБУ вилучили дві гранати, понад 50 патронів, а також вогнепальну і холодну зброю

- йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

На місцевого 37-річного кримінального авторитета на прізвисько "Кірпіч" напала група з трьох осіб. У ніч на 19 липня кілери завдали йому кульове поранення, за попередніми даними - з обрізу мисливської рушниці, яке і стало для чоловіка смертельними.

За інформацією СБУ, вбивство замовив інший "авторитет" - із Донецька, який перебрався на Полтавщину. Причиною вбивства став перерозподіл сфер впливу в регіоні.

Саме на цьому місці вбили кримінального авторитета "Кірпіча"/Артем Дума

За фактом умисного вбивства слідчими поліції Полтавської області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваних затримано згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України
 - заявив заступник начальника Головного управління Національної поліції Полтавщини Сергій Чиж.

За вчинення злочину санкція частини статті 115 передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років, або довічне позбавленням волі, з конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

затримання, СБУ, вбивство, поліція, Горішні Плавні

За темою:

  • Стрілянина: у центрі Полтави розважалися молодики
  • У кременчуцькій маршрутці хлопець вистрелив із пістолета
  • Ще одного полтавця затримали на кордоні з Румунією
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.