ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:05 18.08


Ольга Мазніченко зіграє у фіналі Євро-2016 з баскетболу "3х3"

Наша землячка, вихованка Миргородської ДЮСШ Ольга Мазніченко у складі збірної України зіграє у фінальному турнірі жіночого чемпіонату Європи зі стрітболу, який відбудеться на початку вересня у Бухаресті (Румунія).

Про те, що Мазніченко здійснила великий внесок у вихід збірної України до фіналу, наш сайт уже повідомляв своїм читачам. А наразі стало відомо, що у Бухаресті жіноча збірна України гратиме у групі "В", в якій її суперницями будуть баскетболістки Італії та Сербії. У фінальному турнірі грають 12 сильніших збірних (чотири групи - по три команди). До чвертьфіналу вийдуть по дві кращі команди з кожної групи.

Ольга Мазніченко - найдосвідченіша українка у грі з баскетболу "3х3". Вона була бронзовою призеркою першого світового чемпіонату (2012, Стамбул) та срібною призеркою І Європейських ігор (2015, Баку). Крім того, наша 25-річна землячка уже сім років грає у класичний баскетбол за кордоном, вона виступала у чільних дивізіонах національних чемпіонатів Іспанії, Франції, Ізраїлю, Італії, Бельгії, Болгарії.

спорт, баскетбол, Мазніченко, стрітбол

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.