ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:08 13.10


Полтавщина посідає п’яте місце в Україні у сфері інвестиційного розвитку - ОДА

За рейтингом Мінрегіону Полтавська область перебуває на п'ятому місці серед регіонів України у сфері інвестиційного розвитку та зовнішньоекономічної співпраці.

Про це під час колегії департаменту економічного розвитку ОДА Полтавщини повідомила начальник відділу міжнародно-технічної допомоги інвестиційної діяльності управління міжнародного співробітництва та залучення інвестицій Департаменту економічного розвитку ОДА Марія Долженко.

Протягом першого півріччя 2016 року підприємствами та організаціями Полтавської області за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 4973,7 млн грн капітальних інвестицій, що в порівнянних цінах становило 162,2% обсягу обсягу капітальних інвестицій за січень-червень 2015 року. Обсяг капітальних інвестицій з розрахунку на одну особу населення склав 3463,3 грн.

За обсягами освоєних капітальних інвестицій Полтавська область посідає п’яте місце серед регіонів України (4,2 % загального обсягу). За рейтингом Мінрегіону область перебуває на п'ятому місці серед регіонів України у сфері інвестиційного розвитку та зовнішньоекономічної співпраці

- повідомила Марія Долженко.

Серед районів області лідером в освоєнні капітальних інвестицій є підприємства та організації Глобинського району, де обсяг капітальних інвестицій складає 206 млн грн. Наступними районами у рейтингу є Шишацький, Полтавський, Великобагачанський, Кременчуцький та Хорольський райони. Найменші обсяги освоєних капітальних інвестицій у Чорнухинському районі - 8,4 млн грн.

Серед міст обласного значення лідером за обсягами освоєних капітальних інвестицій є Полтава - 1936,96 млн грн, а за показниками обсягу освоєних капітальних інвестицій у розрахунку на одну особу населення безперечним лідером є місто Горішні Плавні - 8605,8 грн. Найменші обсяги освоєних капітальних інвестицій у місті Миргород

- додала Марія Долженко.

ОДА, колегія, інвестиції

За темою:

  • Останні дні березня несуть полтавцям справжню весняну погоду
  • Ямщикова взяла участь в урочистому нагородженні топ-100 сильних жінок
  • 71 ліфт у Полтаві залишається непрацюючим
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.