ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:09 02.11


Полтавський райсуд знову переніс засідання у справі про корупційне правопорушення екс-депутата Рунівщинської сільради

2 листопада 2016 року суддя Полтавського районного суду Цибізова вчергове відклала розгляд справи про корупцію. Обвинувачена екс-депутат сільради Рунівщини Тамара Кочерга та її захисник Євген Бражник знову не з’явились на судове засідання.

Судові органи продовжують розглядати 14 протоколів про корупцію відносно сімох депутатів Рунівщинської сільради минулого скликання, які в 2015 році проголосували за відведення земельної ділянки ПП "Альфа-Капітал", будучи працівниками даного підприємства. Це стало підставою для прокуратури звинуватити їх у корупційних діях.

Так, нещодавно Рунівщинська сільрада подала апеляцію на єдине рішення Полтавського райсуду, яке винесено по справам, - стосовно екс-депутата А.І.Тищенко. Раніше голова Рунівщинської сільради Володимир Сухаренко заявляв, що резолютивна частина рішення була сформульована розмито та без конкретики, у той час як мотивувальна частина чітко вказувала на вину обвинуваченого.

Захисником екс-депутатів виступає секретар поліцейської комісії Національної поліції Полтавщини Євген Бражник, раніше відомий як юрист ПП "Альфа-Капітал". Через неявку захисника та самих обвинувачених судові справи у Полтавському районному суді розглядаються уже понад півроку.

суд, Руновщина, Альфа-капітал

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.