ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:14 18.02


Анатолій Безсмертний: «Селекційна робота триває»

Головний тренер ФК «Полтава» Анатолій Безсмертний в ексклюзивному коментарі нашому виданню підвів підсумки чергового етапу підготовки команди до весняної частини сезону у першій лізі.

 - Анатолій Петрович, наскільки важливим для вашої команди був турнір на призи Віктора Пожечевського?

 - Цей етап підготовки ми розглядали як ігровий, звісно, турнір хотілося виграти, але ми не ставили завдання перемогти за будь-яку ціну. Ні, головне – добре підготуватися, але так вийшло, що нам вдалося впевнено пройти всю дистанцію і не програти жодного разу. Працювали та паралельно переглядали потенційних новобранців команди.

 - Які найближчі плани?

 - Дав хлопцям пару вихідних днів, а вже 20 числа ми збираємося у Полтаві і плануємо працювати вдома на третьому етапі підготовки до весняної частини сезону.

 - Знаю, що у вас вже є офіційні новачки…

 - Так. Ми підписали контракт із досвідченим Сергієм Вовкодавом і з Сергієм Семенюком (на фото) – вважаємо що вони допоможуть, підсилять нашу команду. Семенюк - захисник, який останні чотири роки провів у Білорусі (грав за брестське "Динамо" - прим. С.М.).

Проте селекційна робота не завершена, вона триває і продовжується щодня. І гравці на перегляд до нас ще будуть приїздити. Будемо дивитися, аналізувати їхні можливості. Серед інших сподобався місцевий вихованець Дмитро Мілько, хлопець справляє приємне враження своїми діями на полі.

 - Плануєте контрольні поєдинки на наступному зборі?

 -Так, 2-3 спаринги плануємо провести, наразі вирішуються організаційні питання щодо суперників.

 - Умовами підготовки команди ви задоволені?

 - Нам не варто жалітися. Президент клубу Леонід Соболєв зробив усе можливе, аби ми думали лише про футбол. У нас на базі справді чудові умови для підготовки.

Нагадаю, що днями ФК «Полтава» виграв Кубок Пожечевського.

Станіслав МАЙЗУС

спорт, футбол, Кубок Пожечевського, ФК Полтава, Анатолій Безсмертний, Сергій Вовкодав

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.