ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:07 06.05


Суд над екс-заступником мера Дмитром Трихною відклали

Через неявку прокурора засідання у справі колишнього заступника мера Полтави Дмитра Трихни перенесли.

6 травня суддя Київського районного суду Юрій Куліш ухвалив перенести слухання справи Дмитра Трихни, екс-заступника Олександра Мамая. На засідання не з'явився прокурор, який повідомив суд, що бере участь в іншому засіданні. Також не було адвоката Дмитра Трихни, який захворів.

Потерпіла зазначила, що прокурор міг би завчасно повідомити, що не з'явиться. Або ж на засідання міг би прийти інший прокурор з группи, яку закріпили за цією справою.

Відзначимо, що сьогодні мали дослідити відеодокази вини Дмитра Трихни, які зафіксували під час досудового слідства. За словами потерпілої, відео та аудіодокази також мають підтвердити, що покази свідків судді Олександра Струкова, мера міста та його адвоката Олександра Ковжоги, завчасно сплановані та відрізняються від того, що було насправді. Однак відеодокази дослідять вже 24 травня о 9:00.

Нагадаємо, Дмитра Трихну звинуватили в підкупі судді Лариси Гольник, яка розглядала корупційну справу мера. Начебто екс-заступник Олександра Мамая пропонував судді п'ять тисяч доларів за "правильне" рішення у справі мера. Хоча сам градоначальник стверджував, що це суддя Лариса Гольник провокувала дати хабара.

Гольник, Трихна, суд

За темою:

  • Суддя Лариса Гольник: шанси відновити справедливість примарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.