ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:06 30.07


Квитки на матч Ліги Європи у Полтаві коштуватимуть до ста гривень

"Ворскла" встигла заявити Андрія Пилявського на участь у Лізі Європи - буквально за день до матчу у Загребі. Тому він має шанс зіграти у Полтаві вже 4 серпня. А вартість квитків на єврокубковий матч у Полтаві - від 30 до 100 гривень.

Після першого матчу суперників у Загребі стало зрозуміло, що остаточне з’ясування стосунків команд Василя Сачка і Томіслава Івковича переноситься до Полтави. Зберігається інтрига у протистоянні, а отже – буде цікаво!
Квитки на гру "Ворскла" - "Локомотив", як повідомляє офіційний сайт полтавців, з’являться в продажу 2 серпня. Вартість квитків - від 30 до 100 гривень.

Нагадаємо, що матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між ворсклянами та загребськими "залізничниками" відбудеться в Полтаві 4 серпня. Початок - о 20:00.  
А завтра, 31 липня, полтавці проведуть в Олександрії матч другого туру чемпіонату України. В ньому зможе взяти участь і новачок біло-зелених Андрій Пилявський. Як повідомили нашому сайту у прес-службі клубу, цього захисника ворскляни встигли-таки заявити і на матчі Ліги Європи - за добу до поєдинку в Загребі. Тому його участь у грі-відповіді проти "Локо" - тільки у компетенції тренерського штабу Сачка.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи, Пилявський

За темою:

  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.