ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:32 29.03


Сесія міської ради розглянула скандальні земельні питання. "Свобода" і "Самопоміч" залишили залу

Депутати міської ради на скандальній позачерговій сесії міської ради лише після обіду приступили до розгляду питань порядку денного. Спершу його затвердили, а нині розглядають найбільш контраверсійні питання.

При цьому фракція "Свободи" відмовлялася голосувати за ці питання. Її лідер Юліан Матвійчук заявив у коментарі для прес-служби:

Те, що нині відбувається на сесії Полтавської міської ради - вина міського голови та широкої коаліції. Замість того, аби вирішувати поточні питання громади, покращувати своє місто - "ширка" працює над можливим "дерибаном" землі. Ціна питання для них - 30 гектарів на берегах Ворскли, 60 гектарів - на Артскладах.

Разом із тим, "Самопоміч" у повному складі залишила сесійну залу, побажавши меру вдалого дня. Опозиційні депутати наголошують:

За законом порядок денний депутати міськради повинні отримувати за 20 днів - цього не було зроблено, тому сьогодні провладні депутати свідомо порушують закон.

Усі питання порядку денного поки що приймаються "широкою коаліцією" міської ради. У тому числі - і земельні, щодо Артскладів, мікрорайону "Лазурний", берега Ворскли. Проти них і протестували опозиціонери.

Пізніше і "Свобода" залишила залу на знак протесту.

сесія, міськрада, голосування, Матвійчук, Самопоміч, Свобода

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.